Project

ITA 033 Veteranen tenniskampioenschappen tennis

Geplaatst op 31 juli 2023, 23:11 uur
Illustration

Ook dit jaar worden de regionale Amersfoortse Veteranenkampioenschappen tennis weer gehouden op het tennispark van tennisvereniging LTV Flehite aan de Zandbergenlaan 42a in Amersfoort.

Van 19 augustus tot en met 27 augustus wordt er weer gestreden om deze felbegeerde titel! Geïnteresseerden kunnen zich online inschrijven voor het ITA-toernooi (35-plus of 50-plus) via www.toernooi.nl. Nieuw dit jaar is de inschrijvingsmogelijkheid voor de categorie 3. ,,Een garantie voor mooie tennispartijen”, aldus de organisatie van de organiserende vereniging LTV Flehite.

Er wordt gespeeld in de categorie 3 tot en met 8, zowel in de enkel als (gemengd) dubbel. In de dubbels hoeft maar één van de twee deelnemers lid te zijn van een bij ITA aangesloten vereniging. Er wordt zoveel mogelijk gespeeld in poules, dan speelt een deelnemer dus minimaal twee wedstrijden. Zoals elk jaar zal Flehite als gastheer fungeren en zorgen voor hapjes gedurende gehele week. ,,We kijken er weer naar uit om net zoals voorgaande jaren vele tennisliefhebbers als deelnemer of als toeschouwer te mogen begroeten op ons prachtige park.” Gratis toegang tot het tennispark!

Op de finaledag zondag 27 augustus zal de burgemeester van Amersfoort Lucas Bolsius op het tennispark aanwezig zijn en hij zal de prijsuitreiking verzorgen! Ook zullen we dan voor alle ingeschreven en op deze dag aanwezige toernooi deelnemers een speciale hoofdprijs verloten! 

Wordt jij de nieuwe Amersfoortse veteranenkampioen 2023 en ga je er ook nog eens met de speciale HOOFDPRIJS vandoor? Schrijf je in en we zien je graag op het tennispark van LTV Flehite

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Een mooi en spannend tennistoernooi voor de deelnemers en mooie spannende wedstrijden voor alle bezoekers welke gratis toegankelijk zijn op het tennispark
Lopend
Illustration
 
Deel dit: