Aanbod

Geriatrische fysiotherapie

Hallo,  
 
Mijn naam is Iris Fischer en ik ben werkzaam bij MTC de fysioclub als geriatrische fysiotherapeut i.o (afrondende fase). Hieronder leg ik graag uit wat ik vanuit MTC voor u en voor de wijk Amersfoort Zuid kan betekenen: 
 
Wat is geriatriefysiotherapie? Specialistische zorg voor onze oudere mede mens! 
 
MTC de Fysioclub is een specialistische fysiotherapie praktijk met 3 locaties gelegen in Amersfoort. Met het motto ''fitter worden, gezond blijven'' proberen wij iedereen die klachten aan zijn lichaam ervaart sterker te maken en baas over zijn eigen lichaam te laten worden.  
Geriatriefysiotherapeuten, Marcel Fokker en Iris Fischer (i.o.), verzorgen deze specialistische zorg voor onze oudere medemens. Sinds kort leveren wij deze zorg ook in Amersfoort Zuid op onze locatie aan de Stevinstraat! 
 
Voor wie?  
Denk aan het revalideren na een operatie of na beroerte te hebben doorgemaakt, valpreventie, verbeteren van fysiek functioneren bij dementerende ouderen en natuurlijk het verbeteren van de algehele lichamelijke conditie bij inactiviteit. 
 
Bereikbaarheid? 
Aangezien het soms lastig kan zijn om naar de praktijk te komen, komen wij ook aan huis als dit nodig is. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts wel noodzakelijk.  Ook zijn wij bijvoorbeeld aanwezig in de Amerhorst aan de Zandbergenlaan.
 
Bent u geïnteresseerd in een behandeling van onze geriatriefysiotherapeut Iris of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of kom een kijkje nemen op Stevinstraat 1 te Amersfoort! 
 
Hopelijk tot snel! 
 
Met vriendelijke groet, 
Namens het MTC de Fysioclub Team, 
Iris Fischer  
 
Stevinstraat 1 
3817 WG Amersfoort 
T. 033 453 16 77  
www.mtczorg.nl 
iris.fischer@mtcdefysioclub.nl
 

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 3 maart 2017, 08:10 uur
Deel dit: