Aanbod

Schoolwerkbegeleiding voor leerlingen basisschool en middelbaar onderwijs

Het is niet altijd eenvoudig om na een hele dag school zonder afleiding je huiswerk te maken. Vaak is een steuntje in de rug en een oogje in het zeil voldoende, om leerlingen beter te laten presteren op school.

Effectiever huiswerk maken:

Als leerlingen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zíj ook belangrijk vinden. Onze schoolwerkbegeleiding helpt daarbij.

Onze "no - nonsense" begeleiding is gericht op:

Het maken van een goede planning,
Betere studievaardigheden aanleren,
Minder stress, meer vrije tijd,
Hogere cijfers, betere resultaten, door naar het volgende leerjaar. 
We werken altijd in kleine groepen. Aan de hand van het opgekregen werk en geplande toetsen stellen we gezamenlijk een planning op.Het effect is tweeledig:

er wordt op deze manier heel gericht gewerkt
er wordt aangeleerd zelf de werkzaamheden in te delen. 
Zit de dagtaak erop?

Dan overhoort de begeleider de leerstof en bij voldoende resultaat kan de avond zonder schoolwerk beginnen, tijd voor de nodige ontspanning.

 

Bijles van basisschoolleerlingen

Basisschool, de basis van het school leven van uw kind. Een periode vol ontwikkeling, op weg naar de middelbare school. Belangrijk voor deze periode is een fijne schooltijd en een goede voorbereiding op de Citotoets.

Kinderen leren niet allemaal op dezelfde manier. Ieder kind kent zijn of haar eigen sterke en minder sterke punten.

Basisschool begeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Er wordt extra aandacht besteed aan de vakken die een leerling lastig vindt.

Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen plezier houdt / krijgt in leren.

Wat is kenmerkend voor onze basisschool begeleiding:

Iedere leerling heeft een vaste begeleider: een bekend gezicht, een vast aanspreekpunt. Besproken wordt welke vakken meer aandacht nodig hebben.
Na schooltijd krijgt uw kind een uur ondersteuning op dat vakgebied dat aandacht behoeft: taal-, reken- of studievaardigheden. Hoe vaak dat nodig is, bespreken we vooraf.
De begeleiders hebben een pedagogische opleiding en zijn ervaren in werken met kinderen in de basisschoolleeftijd. Ze gebruiken eigen lesmateriaal én materiaal van school. Daarmee oefenen ze lees-, schrijf- en rekenstrategieën. In groep 7 en 8 kunnen ze ook aandacht besteden aan de Entree- en / of Citotoets.
Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek:

www.schoolwerkbegeleiding.nl
Donald Uhrlep: 0646052696

Illustration
 
Geplaatst op 6 februari 2017, 09:36 uur
Deel dit: