Activiteit

Herhalingscursus reanimatie/AED woensdag 3 april 2024 19:00-21:30 uur

woensdag 3 april 2024 , 19:00 - 21:30 uur
Illustration

Bij een hartstilstand telt elke seconde. Daarom roept de 112-meldkamer ook burgerhulpverleners op die vlak bij het slachtoffer wonen of werken om eerste hulp te verlenen totdat de hulpdiensten er zijn. Daarmee vergroten de overlevingskansen van het slachtoffer.

Er zijn, na Corona, te weinig burgerhulpverleners om overal tijdig eerste hulp te bieden. Dit geldt met name in het Leusderkwartier, maar ook in de rest van Amersfoort-Zuid zijn er te weinig burgerhulpverleners.

Heb je een verlopen reanimatiecertificaat, volg dan een herhalingscursus, waarin je ook leert een AED te gebruiken, en meld je daarna aan bij het landelijke oproepsysteem Hartslagnu of verleng je bestaande inschrijving.

Word je burgerhulpverlener na de cursus of verleng je je inschrijving bij HartslagNu, dan krijg je je cursusgeld volledig terug (dankzij subsidie van de gemeente Amersfoort). 

Op deze datum is er ook een aantal checkup plaatsen: bedoeld voor ervaren burgerhulpverleners die hun certificaat willen verlengen maar geen volledige cursus willen volgen. Aanvang: 18:30 uur.

Boek nu!  Dit kan hier: reacursus.nl

Locatie
Apostolisch Genootschap, Meridiaan 39 (zij-ingang Sextant)
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Eur 30 met volledige restitutie na aanmelding als burgerhulpverlener met woonadres in Amersfoort
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: