Activiteit

Maak Kennis met het 'Parkhuis'

zondag 19 januari 2020 , 15:00 - 17:00 uur

Op zondag 19 januari organiseert Bijzondere Gasten in samenwerking met Stichting Elisabeth Groen en een aantal (toekomstige) huisgenoten - waaronder Kindercentrum Bzzzonder, ABC Randenbroek, Henriette Dierckxens, Jeugd- en Kinderpraktijk Rota - een open huis en informatiemiddag.

Van 15.00u tot 17.00u hoor je alles over de plannen die er zijn voor 'Het Parkhuis': de nieuwe ontmoetingsplek die komend jaar in het voormalig ketelhuis van het Elisabeth Ziekenhuis zal worden gerealiseerd, midden in Park Elisabeth Groen. Een ontmoetingsplek met horeca, kinderopvang, werkplekken, yogastudio en nog veel meer!  Er is tijdens dit open huis gelegenheid om vast de sfeer te proeven, bouwtekeningen te bekijken, kennis te maken met betrokkenen en praktische informatie te verkrijgen over de plannen. Daarnaast zijn er workshops voor iedereen van 0 tot 101 jaar! Toegang is gratis. 

We ontmoeten je graag zondag ​19 januari in ons 'oefen Parkhuis': het Pop up Parkhuis​ aan het Vosheuvelpad​, tussen de kinderboerderij en het voormalige Elisabeth Ziekenhuis terrein. 

Locatie
Pop up Parkhuis - Vosheuvelpad - Amersfoort (tussen de kinderboerderij en het voormalige Elisabeth Ziekenhuis)
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: