Activiteit

JongerenPit in het Toon Hermans Huis als je te maken hebt met kanker

woensdag 15 mei 2019 , 19:00 - 21:00 uur

Bij de JongerenPIT van het Toon Hermans huis Amersfoort ontmoet je jongeren (12-18 jaar) die net als jij te maken hebben met kanker in hun directe omgeving of die een dierbare hebben verloren door kanker. Je komt in contact met lotgenoten die in een vergelijkbare situatie zitten. De ene keer bieden wij een speciale activiteit aan (bv in het atelier, film kijken) en de andere keer zijn jullie vrij om te doen wat jullie willen (bv muziek luisteren, creatief bezig zijn, spelletjes doen). Voor ieder wat wils, vrijblijvend en vooral sámen. Het kost niets en je bent het hele jaar door welkom!

Eens per maand op woensdagavond: 19.00-21.00 uur Wil je meer weten of je opgeven? Mail dan naar jongeren@jongerenpit.nl of bel naar 033-4655227 en vraag naar Annefleur of Nina. Voor meer informatie kijk op de JongerenPIT website

Locatie
Toon Hermans Huis , Regentesselaan 39, 3818HH Amersfoort.
Wij zijn te vinden tegenover station Amersfoort Centraal.
Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) is er voor iedereen die met kanker te maken heeft. Sinds de oprichting in 2004 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige voorziening waar niet de ziekte maar de mens centraal staat.
Volg ons op Facebook en Instagram
Kosten
Gratis
Illustration
 
Documenten
Deel dit: