Activiteit

Yoga Festival Amersfoort komt met tweede editie!

zaterdag 25 mei 2019 , 10:00 uur

Na een succesvolle eerste editie in 2018 komt het yogafestival in Amersfoort dit jaar met een 2-daagse editie! Op 25 en 26 mei zal het yogafestival plaatsvinden op het terrein van het mystieke Eemklooster in Amersfoort. Een intieme sfeer midden in de natuur waar alleen maar aandacht is voor yoga, meditatie, spiritualiteit, dans en gezond eten.

Met als thema ‘ Bewust, Ontwikkelen en Verbinden’ word je ondergedompeld in een reis van persoonlijke ontwikkeling, daarnaast zal het hele festival in het teken staan van natuurvriendelijke producten en organisatie. Stichting Yoga Festival Amersfoort is een stichting zonder winstoogmerk en steunt Stichting Blijfgroep.

Volg workshops, neem een yogales, ga mediteren, relax met een heerlijke massage of geniet even alleen van de mooie omgeving. Alles is mogelijk zolang jij je er goed bij voelt. Uiteraard is er ook genoeg gelegenheid om lekker en gezond te eten bij één van de foodtrucks.

Dit jaar wordt er zowel op zaterdag als zondag een bijzondere ceremonie gehouden. Op zaterdagavond kun je daarna genieten van een te gekke ecstatic dance DJ!

 
Voor kaarten en de line-up ga naar www.yogafestivalamersfoort.nl. Wacht niet te lang, want er zijn maar 400 kaarten per dag beschikbaar.

Locatie
Onze Lieve Vrouwe ter Eemklooster
Kosten toelichting
Stichting Yoga Festival Amersfoort is een stichting zonder winstoogmerk. Met de ticketopbrengst worden de kosten van het festival gefinancierd.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)

Illustration
 
Deel dit: