Activiteit

Help! Het Toon Hermans Huis - leven met kanker - zoekt collectanten

ma 8 apr 2019 - za 4 mei 2019 , 17:00 uur

📢 COLLECTANTEN GEZOCHT 📢

Van 28 april t/m 4 mei 2019 organiseert het Toon Hermans Huis Amersfoort een collecte in Amersfoort. Deze collecte is erg belangrijk, omdat het bestaan van het Toon Hermans Huis Amersfoort en onze hulp aan (naasten van) kankerpatiënten helemaal afhankelijk is van giften, sponsoring en andere vrijwillige financiële bijdragen.

Wil jij een bijdrage leveren door ook met een collectebus te lopen? Misschien gezellig samen met een buurman of buurvrouw? Stuur dan een berichtje met je naam en telefoonnummer naar jeannet.bramer@thha.nlof wendy.de.wit@thha.nl en vermeld in het bericht dat je je aanmeldt voor de collecte van april 2019 en of je een voorkeur hebt voor een wijk.

Kijk voor meer informatie over het Toon Hermans Huis Amersfoort en haar zorg voor (naasten van) kankerpatiënten op: www.thha.nl

Geen tijd om te helpen collecteren? Als je doneert help je het Toon Hermans Huis Amersfoort ook enorm! Check daarvoor de QR-code  op onze website of Facebookpagina.

 

 

 

Locatie
Toon Hermans Huis , Regentesselaan 39, 3818HH Amersfoort.
Wij zijn te vinden tegenover station Amersfoort Centraal.
Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) is er voor iedereen die met kanker te maken heeft. Sinds de oprichting in 2004 zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige voorziening waar niet de ziekte maar de mens centraal staat.
Volg ons op Facebook en Instagram
start / einde
Gestart op ma 8 april 2019. Beëindigd za 4 mei 2019
Illustration
 
Deel dit: