Activiteit

Theater voor allerkleinsten - Aadje piraatje viert Sinterklaas

zondag 2 december 2018 , 15:00 - 16:00 uur

Vanaf dit jaar zijn er bij Nieuwe Erven theatervoorstellingen voor de allerkleinsten (0-6 jaar) te zien. Op zes zondagmiddagen zetten we onze deuren open en dan is er van alles te beleven op het grote podium. Kom je ook kijken? Dit kan op zondag 15 april, zondag 13 mei, zondag 10 juni en zondag 2 december.

Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Aadje piraatje viert Sinterklaasfeest

Ton zal in deze vertelvoorstelling ,waarin zoals altijd de kinderen mogen meedoen een aantal verhalen vertellen uit het nieuwste boek en tenslotte eindigen met het Sinterklaasverhaal. Laat de kinderen verkleed als piraat komen want aan het einde van de voorstelling mogen ze zelf piraten spelen.

Datum: Zondag 2 december 2018
Aanvang: 15.00 uur
Zaal open: 14.45 uur
Entree: € 7,50 voor kinderen en volwassenen. Bij Nieuwe Erven kan alleen gepind worden. Of vooraf te bestellen via www.nieuweerven.nl/winkel.

Locatie
Cultuurboerderij Nieuwe Erven
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: