Activiteit

Inspiratiesessies bij StilleWateren

Op vrijdag , 19:00 - 21:00 uur

Naast goede gezonde voeding voor ons lijf, hebben we ook voeding voor onze hart en ziel nodig. Om gemotiveerd te blijven, om onze creativiteit te laten stromen, om ons hart te laten zingen; het vuurtje brandend houden gaat niet vanzelf.

Er zijn natuurlijk heel veel manieren om inspiratie op te doen: de natuur, kunst, mooie teksten en boeken, een geloof of levensvisie en nog veel meer. Voor mij zijn gesprekken met anderen altijd weer een bron van inspiratie. Een andere kijk op mijn kleine stukje van de wereld, een nieuw licht op mijn overtuigingen.

Om het vuurtje brandend te houden en met elkaar in gesprek te komen over uiteenlopende onderwerpen, ga ik inspiratiesessies houden. De eerste is al bekend en loopt al aardig vol: de filmvertoning van The Goddess Project op 9 maart. Daarna zijn er iedere maand op een vrijdag lezingen of workshop-achtige sessies. Hieronder een overzicht:
- 9 maart: The Goddess Project (film)
- 6 april: 'Voeding en Gezondheid' door Helma van Schendel (lezing)
- 11 mei: "Het Labyrint" door Anita Groenendijk (lezing)
- 8 juni: "Borst-Bewustzijn" door Claudia Van Het Kaar (interactieve lezing)
- 6 juli: "Maria Magdalena" door Ton van der Kroon (lezing & meditatie)

Meer informatie vind je binnenkort op de website van StilleWateren bij de Agenda. Heb je zelf een interessant onderwerp voor een inspiratiesessie? Stuur me dan een berichtje. Wees welkom!

Locatie
Stillewateren
Kosten toelichting
Aanmelden (en indien van toepassing kaartjes) via de website. Er zijn maximaal 25 plekken per inspiratiesessie.
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
inspiratie
start / einde
Gestart op vr 9 maart 2018. Beƫindigd vr 6 juli 2018
Illustration
 
Deel dit: