Activiteit

Alzheimer Café 5 januari 2017: Jonge mensen met dementie

donderdag 5 januari 2017 , 19:00 - 21:00 uur

Bij jonge mensen met een haperend geheugen en/of met gedragsproblemen wordt soms eerder gedacht aan een burn out dan aan dementie. Toch wordt er wel degelijk een groep mensen op jonge leeftijd getroffen door dementie.

Atty van der Vaart werkt als maatschappelijk werkster met jonge mensen met dementie en hun familie. Zij zal uitleggen welke symptomen en klachten zich kunnen voordoen en welke verschillen er zijn tussen diverse vormen van dementie. Ook zal zij ingaan op de specifieke problemen van jonge mensen, hoe er mee om te gaan en op welk moment er wellicht meer zorg nodig is. 

Donderdagavond 5 januari bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in Huis Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5 (hoek Lockhorsterweg) te Leusden en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Ingrid Sparreboom. De toegang is gratis. 

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoon nummer 06 42055926

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: