Bericht

Ska Kinderopvang opent nieuwe locatie in Amersfoort-Zuid

Geplaatst op 30 augustus 2017, 11:20 uur

Op 23 oktober 2017 (direct na de herfstvakantie) opent Ska Kinderopvang in het Leusderkwartier een kleinschalig kindercentrum: Kaatje. Kindercentrum Kaatje bestaat uit een kinderdagverblijf van één groep en een peuterwerkplaats.

Kindercentrum Kaatje wordt gehuisvest in de voormalige peuterspeelzaal Pippeloentje, aan de Robert Kochstraat in het Leusderkwartier (vlakbij de Fonteinkerk).  Het mooie, oude gebouw heeft grote ramen, waardoor er veel licht naar binnen komt. Er heerst binnen een warme, rustige sfeer.

Kinderdagverblijf
In kinderdagverblijf Kaatje biedt Ska Kinderopvang op maandag, dinsdag en donderdag opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Zij kunnen hier in een veilige omgeving de wereld om zich heen ontdekken. De medewerkers stimuleren op een speelse manier de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters.

Peuterwerkplaats
Bij peuterwerkplaats Kaatje zijn peuters van 2 tot 4 jaar van harte welkom. De peuterwerkplaats (peuterspeelzaal ‘nieuwe stijl'.) is open op woensdag- en vrijdagochtend. De kinderen spelen hier met leeftijdsgenootjes. Dat is leuk én leerzaam. Ze leren samenwerken, rekening houden met elkaar, delen, op hun beurt wachten. Allemaal vaardigheden die hen een goede start geven op de basisschool en waar ze hun hele leven baat bij hebben. De medewerkers stimuleren met een erkend voorschools educatief programma de ontwikkeling van de kinderen. Ook kinderen die een duwtje in de rug of juist extra uitdaging nodig hebben. Spel is daarbij de basis.

Illustration
 
Deel dit: