Organisatie

ATELIER KIEMKRACHT

Onderneming

VORMGEVEN AAN PERSOONLIJKE GROEI; ONTKIEMEN EN IN JE KRACHT KOMEN!
Atelier Kiemkracht ontwikkelt programma’s, trainingen en workshops waarin op een lichte, speelse en creatieve manier zelfbewustzijn wordt verkregen. Atelier Kiemkracht reikt tools aan voor zelfonderzoek en schept zodoende ruimte om zonder oordeel, in alle veiligheid en vrijheid een proces van zelfbewustzijn aan te gaan.
 
Door gebruik te maken van de rechterhersenhelft (daar waar je creativiteit zetelt) en deze te ontwikkelen wordt het makkelijker controle los te laten en te vertrouwen op hetgeen zich aandient in je leven. Door middel van kunstzinnige werkvormen, ontspanningsoefeningen, visualisaties en meditaties worden transformaties moeiteloos op gang gebracht. Door ook de natuur en de seizoenen bij deze werkvormen te betrekken maak je heel letterlijk verbinding met je eigen natuur.
 
Zodoende krijg je richting op jouw levenspad, hierdoor ben je beter in staat keuzes vanuit jezelf te maken. Je creatieve energie gaat weer stromen, je ervaart meer ik-kracht en bent in staat te gaan leven vanuit jezelf, zoals jij bedoeld bent.


WAT MAAKT DE PROGRAMMA’S VAN ATELIER KIEMKRACHT UNIEK?
Werkvormen afkomstig vanuit de beeldende kunst, kunstzinnig dynamisch coachen en wandel-coaching gecombineerd met mijn kunstenaarsbrein zorgen altijd voor een verrassingseffect. Omdat ik zeer sensitief ben en volledig vanuit mijn intuïtie kan werken weet ik een energieveld te creëren waarin ruimte ontstaat voor groei.
Dat is waar the Magic happens!
 
PERSOONLIJK
Opleidingen op het gebied van beeldende kunst, docentschap, wandel- en kunstzinnige-coaching hebben mij veel creatieve en cognitieve kennis gegeven, maar mijn grootste opleiding is het leven zelf geweest!
Ik ben van kinds af aan vele malen uitgedaagd op zowel fysiek als emotioneel niveau. De processen die ik door te maken had waren niet altijd makkelijk en ik begreep er vaak helemaal niets van. Zij hebben mijn leven gevormd in een richting die ik niet persé voor mijzelf bedacht had. Nu begrijp ik waarom ik deze uitdagingen voor mijn kiezen kreeg;
Zonder deze levenservaring zou ik nooit in staat zijn geweest mijn cliënten te begeleiden in hun processen. Ik ken zowel het donker als het licht. Het maakt dat ik doorzie waar iemand staat in zijn proces en intuïtief de juiste interventie weet te doen. Ik weet uit eigen ervaring hoe beeldend werken kan bijdragen aan persoonlijke groei en transformatie. Om deze ervaring nu in te kunnen zetten in mijn werk geeft mij voldoening en zingeving. Bovendien maakt het mij bijzonder dankbaar.
 
MISSIE
Ik zie het als mijn missie jou weer in verbinding te brengen met je eigen natuur zodat jij een ware levenskunstenaar wordt!
 

Deel dit:
Contactpersonen van ATELIER KIEMKRACHT