Organisatie

De Drie Gratiën

Onderneming

De Drie Gratiën is gespecialiseerd in het werken met het labyrint. Het labyrint is een oude vorm die al sinds 4000 jaar voor Christus werd gebruikt, als inwijdingsweg en als meditatieweg. Het labyrint is een meanderend pad waarbij je een weg naar binnen loopt, letterlijk en figuurlijk. In het midden is een ruimte om te even stil te staan, bij jezelf, bij de wereld om je heen. Dan wordt de weg naar buiten weer gelopen, letterlijk en figuurlijk. En met vernieuwde inzichten stap je de dagelijkse wereld weer in.


Ik geef regelmatig labyrintworkshops op diverse locaties in Amersfoort en daar buiten, daarnaast maak ik labyrintworkshops op maat voor opdrachtegevers. Dit kan over een bepaald thema gaan, maar ook bijvoorbeeld als teamopbouwactiviteit. Verder geef ik individuele coaching met het labyrint. Mijn eigen labyrint ligt in de Frans en Hilde Hof, dat is een stilte tuin achter de Franciscus Xaverius kerk in het hart van Amersfoort. Heb je een levensvraag waar je je op wilt bezinnen en vooral ook over voelen, dan is het labyrint een prachtig middel om te gebruiekn. Ik begeleidt je vooraf en achteraf.


Wil je meer weten over mijn labyrintwerk en de mogelijkheden voor jou? Kijk dan op www.dedriegratien.nl of neem contact op via anita@dedriegratien.nl


Tot ziens in het labyrint! Anita Groenendijk

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van De Drie Gratiën