Daan van der Horst

Bewoner, Ondernemer, Cursus Marketing voor niet-marketeers
Wie is Daan?

Samen met mijn gezin woon ik in de Van Bemmelstraat. Een leuke gezellige straat om te wonen - er is altijd wel iemand die een praatje maakt, we lachen met elkaar én zorgen hier voor elkaar. Dat vind ik heerlijk! Maar het meest geniet ik ervan dat we een enorm diepe tuin hebben (met moestuintje) terwijl we wél in de stad wonen. 

Mijn werk en hobbies

Marketing door je secretaresse of officemanager?
Doen!


Als marketeer werk ik vooral voor mkb-bedrijven en soms voor een maatje groter, dat doe ik al meer dan 15 jaar. Ik ben dol op marketing waar ruimte is voor een babbel en een goed gesprek en dat als waardevol wordt gezien. Waar gebouwd wordt aan waardevolle netwerken. Niet harder roepen, geen schreeuwende advertenties én géén trucjes. Maar je verhaal zo vertellen dat het ook gehoord wordt... én onthouden. Waar wordt gebouwd aan een netwerk waar je niet alleen vandaag, maar óók de komende jaren nog waarde uit haalt. 


En precies voor dit soort marketing, is het superfijn als jouw ondersteuner zijn of haar schouders eronder zet. Waarom? Omdat zij (of hij) de klanten kent, omdat ze weet wat er speelt, omdat ze communicatief handig is.


Hire attitude, not skills.
Want als ze marketingkennis en vaardigheden mist, dan kan ze die eenvoudig leren. 


Bijvoorbeeld bij mijn bedrijf, Club du Matin.
Als je nieuwsgierig bent, lees dan gerust even verder op de website: www.clubdumatin.marketing