Activiteit

Kinderboekenweek 2017 in de bibliotheek Het Eemhuis: dat wordt griezelen!

wo 4 okt 2017 - zo 15 okt 2017 , 9:00 - 17:00 uur

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!”. Er zijn leuke voorleesfeestjes, spannende Griezellabs en we sluiten de Kinderboekenweek weer groots af met een Kinderboekenfestival. Welkom!

Voorleesfeestjes
Tijdens de voorleesfeestjes wordt er voorgelezen uit het boek 'De boze wolf lust geen konijntjes' van Christine Naumann-Villemin. Na het voorlezen kunnen de kinderen een wolf of een konijntje knutselen. Alle kinderen van 5 t/m 8 jaar zijn van harte welkom. Klik hier voor data en tijden.

Griezellabs
In alle vestigingen worden spannende Griezellabs georganiseerd. Tijdens de Griezellabs kun je monsterletters maken, voelen in griezelige voeldozen, slijm maken, luisteren naar een verhaal en nog veel meer. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Toegang is gratis. Klik hier voor data en tijden. 

Opdrachtenboekje en letterspeurtocht
Ben je tijdens de Kinderboekenweek in de Bibliotheek? Vraag om een opdrachtenboekje met leuke opdrachten die je thuis én in de Bibliotheek kunt maken. Ook kun je in al onze vestigingen een letterspeurtocht doen. Als je de speurtocht klaar hebt, krijg je een leuk prijsje! 

Kinderboekenfestival
De Kinderboekenweek wordt op zondag 15 oktober spetterend afgesloten met een Kinderboekenfestival in Het Eemhuis. Eén groot feest met voorstellingen, workshops van bekende schrijvers en creatieve workshops bij Scholen in de Kunst. Voor € 5,- krijgen bezoekers een polsbandje om, waarmee ze door het hele gebouw kunnen deelnemen aan de feestelijke activiteiten. Welkom tussen 13.00 en 17.00 uur! 

Locatie
Het Eemhuis
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Sommige activiteiten gratis, sommige voor een klein bedrag: bekijk de website!
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 12 jaar
start / einde
Gestart op wo 4 oktober 2017. Beƫindigd zo 15 oktober 2017
Illustration
 
Deel dit: