activiteit

Je darmen in balans met Echt Eten

vrijdag 6 oktober 2017   |   10:30 - 13:30 uur   |   Hobbemastraat 45, 3817 PR...

Als je als langere tijd tobt met een onrustige buik, een opgeblazen gevoel na het eten en afvallen lukt je maar niet, schuif dan vooral aan bij dit Eet-écht-eetcafé. Ik laat je zien hoe je door Echt Eten helpt de rust in je buik te laten terugkeren. In je darmen beginnen praktisch alle gezondheidsklachten, dus begint daar ook het herstel. Geonzdheid zetelt in de darmen. We sluiten het Eetcafé af met een (h)eerlijke biologische lunch met veel groenten en glutenvrij brood met verrassende smeersels! Kom je ook?

In de Eetcafé's maak je kennis met natuurlijke voeding en leer je hoe voeding zelfs je medicijn kan zijn. We sluiten af met een (h)eerlijke lunch. De Eetcafé's zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in de relatie tusen gezondheid en je dagelijkse voeding. Door gezond en bewust te eten krijg je je gezondheid en vitaliteit steeds meer in eigen hand. Er is elke keer een ander thema dat uitgelicht wordt.

De Eetcafé's zijn bij mij thuis aan de keukentafel, Hobbemastraat 45 in Amersfoort op vrijdag- of zaterdagochtend van 10.30 tot 13:30 uur.

Voor meer achtergrondinformatie en aanmelden kun je terecht op www.eet-echt-eten.nl. Aanmelden kan ook via info@eet-echt-eten.nl.

 

 

kosten toelichting: € 32,50 inclusief lunch
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
thema:  Gezondheid
start op: vr 6 oktober 2017
locatie: Hobbemastraat 45, 3817 PR Amersfoort
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk