Activiteit

Creëer jouw Droombord

dinsdag 27 juni 2017 , 19:30 - 21:30 uur

Heb jij een wens, een verlangen, een droom? Is het een gevoel, kun je er niet echt woorden aan geven? Kom dan naar de workshop 'Creëer je Droombord' bij StilleWateren. Samen maken we jouw droom concreet!


Een droombord (of visionboard) is een 'bord' waarop je zichtbaar maakt uit welke elementen jouw droom, wens of verlangen bestaat. Welke waarden zijn belangrijk? Wat is er onmisbaar of voorwaardelijk? Wanneer je een droombord maakt, zet je jouw bewustzijn op het pad om deze droom ook echt te realiseren. Wanneer je het op jouw werkplek of in je huis op een plek neerhangt waar je er regelmatig naar kunt kijken, versterk je jouw wens of droom. Er elementen aan toevoegen kan natuurlijk altijd!

In 2 avonden onderzoeken we jouw droom of wens. Dat kan van alles zijn: een andere plek om te wonen, ander werk of een boek dat je wilt schrijven. Aan de hand van een aantal werkvormen gaan we op zoek naar beelden en woorden die bij jouw verlangen passen. Dat doen we door meditatie, door elkaar vragen te stellen, door opdrachten en door op gevoel kleuren en symbolen te kiezen. We brengen het allemaal samen op een canvas met verf en papier. 

Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. Wel is het belangrijk dat je jouw wens of droom wilt onderzoeken en eerlijk durft te zijn (vooral naar jezelf). 

Wil je jouw droom meer tastbaar maken? Schrijf je dan nu in!


Waar: StilleWateren - Bloemendalsestraat 27 in Amersfoort
Wanneer: dinsdag 27 juni en 4 juli 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Kosten: 55 euro - inclusief koffie/thee en alle materialen
Maximaal aantal deelnemers: 10

Locatie
Stillewateren
Kosten toelichting
55 euro inclusief koffie, thee en alle materialen
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: