Activiteit

Romeo & Juliet! door Asterions Hus

zaterdag 1 juli 2017 , 21:00 - 22:00 uur

De liefde!
Romeo & Juliet, het verhaal dat iedereen kent. Asterions Hus brengt een surrealistische versie. Een beweeglijke en humoristische performance met 24 scènes, 24 omwegen en 24 vieringen van de liefde. Een complexe en banale voorstelling, vol humor, passie en chaos. Deze Denen noemen het ‘poëtisch lawaai’. De fantastische tekst van Shakespeare vertaalt Asterions Hus in verliefde sumoworstelaars en ballet in kruiwagens.

Praktische informatie
De voorstelling begint om 21.00 uur en wordt gespeeld op zaterdag 1 juli op een plek die ook veel Leusderkwartierders nog niet kennen: een groene oase achter de Galvanistraat 30.

Eten vooraf
Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we een picknick. Er is plek voor 50 gasten. Aanmelden kan via picknick@theaterterras.nl. De kosten zijn 12,50 euro per persoon, dit is zonder drank.

Drank, ijs en muziek
Theater Terras werkt samen met mobiele Bar Van Zanten, waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn, pils en speciaal bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Deze keer is dat Levi Manner. Hij maakt wat dromerige Nederlandstalige luisterliedjes.

 

Locatie
Groene oase achter Galvanistraat 30
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Bepaal na afloop van de voorstelling wat het je waard is
Illustration
 
Deel dit: